Varför det är smartare att köpa en renoverad iPhone istället för en ny

Här är sex solida skäl varför du kanske överväger en renoverad iPhone från Prime Mobile:

 

Det är mer prisvärt

Naturligtvis är en av de mest lockande aspekterna med att köpa en renoverad iPhone priset. Inte alla har råd med en ny telefon, och genom att välja en renoverad enhet från Prime Mobile får du tillgång till ett bredare utbud av prisvänliga alternativ. Det finns flera modeller tillgängliga, kategoriserade i fyra huvudtillstånd: Som ny, Mycket bra och Acceptabel. Beroende på modell och dess skick kan du hitta en iPhone som är upp till 40% billigare än de som erbjuds på andra detaljhandelsställen.

Det är viktigt att förstå att dessa skickskategorier huvudsakligen avser telefonens kosmetiska utseende. Alla våra telefoner genomgår noggrann kontroll och nödvändiga reparationer av våra specialister på Prime Mobile. Detta inkluderar en omfattande 52-stegs kontroll där telefonens funktioner testas noggrant och eventuella defekta delar ersätts med helt nya. Så oavsett vilken skickskategori du väljer kan du förvänta dig att våra telefoner fungerar precis som nya.

 

Renoverade telefoner kan ha en längre livslängd än du tror

Det är en vanlig missuppfattning att renoverade mobiltelefoner har kortare livslängd än nya. Allt beror på hur telefonen har renoverats. Ett utmärkt exempel på den överraskande livslängden hos renoverade iPhones är iPhone 6s. Den släpptes redan 2015 och dess popularitet fortsätter än idag. Du kanske förväntar dig att en fem år gammal modell ska ha svårt att fungera, men inte efter att vi har arbetat med den. På Prime Mobile kontrollerar vi både laddningscyklar och kapaciteten hos varje batteri och ersätter alla som har mindre än 80% kapacitet. Detta garanterar att telefonerna kommer att fungera effektivt och i enlighet med både våra och Apples standarder.

 

Vi erbjuder ett långt och omfattande garantiskydd

Eftersom vår repareringsprocess förlänger livslängden på en iPhone med flera år kan vi erbjuda en lång och omfattande garanti. Alla våra telefoner, oavsett deras skick, täcks av vår 12-månaders Prime Mobile-garanti, vilket ger dig samma skydd som när du köper en ny telefon.

 

Att köpa en renoverad iPhone är ett mer hållbart val

För varje ny telefon som tillverkas måste talrika råmaterial användas. Dessa material bryts ut i processer som avger betydande mängder koldioxid och ytterligare bidrar till global uppvärmning. Faktum är att så mycket som 85–95% av koldioxidutsläppen orsakade av mobiltelefoner produceras under deras tillverkning!

Genom att köpa en renoverad iPhone från oss hjälper du till att främja ansvarsfull återvinning av befintliga resurser och miljövänlig konsumtion. På så vis räddar du vår planet från skadliga koldioxidutsläpp och förorening från onödigt elektroniskt avfall.

 

Vi garanterar en säker och trygg köpupplevelse med en 14-dagars returpolicy

Du kan vara helt lugn när du köper en renoverad iPhone från Prime Mobile. Vår webbplats är säker och trygg, och om vår produkt av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar, har du upp till 14 dagar på dig att returnera den utan krav på förklaring.

 

Du får samma högkvalitativa shoppingupplevelse som när du handlar i en butik

Självklart vet vi att en del av spänningen med att skaffa en ny telefon är shoppingupplevelsen. Det är därför vi har lagt ner så mycket omsorg på att designa vår eleganta webbplats och våra alldeles egna Prime Mobile-lådor. Våra lådor liknar Apples och inkluderar förutom telefonen också en SIM-kortsöppnare, laddningskabel och instruktioner om Prime Mobiles returpolicy och garanti.

Du kan kolla in vårt urval här: https://primemobile.se/begagnade-telefoner/apple/iphone.html