Vad tillhandahåller Prime Mobile för iPhone-inbyten?

Vill du uppgradera din Apple iPhone? Du är på rätt plats. Här på Prime Mobile kan du byta ut din äldre iPhone mot kredit mot en nyare modell. Denna process låter dig inte bara ge din begagnade iPhone ett andra liv utan hjälper dig också att spara pengar på ditt nya köp.

Prime Mobile erbjuder en rad begagnade och sakkunnigt renoverade iPhones. Dessa renoverade iPhones är pålitliga, fullt fungerande och har genomgått noggranna reparationer efter att ha sålts till oss av sina tidigare ägare. Upptäck mer om hur Prime Mobiles iPhone-inbytestjänst fungerar och hur du kan återanvända din gamla iPhone.

 

Vad är processen för att byta ut din tidigare Apple iPhone?

När du skaffar en renoverad Apple iPhone från Prime Mobile kan du specificera telefonens modell, färg, lagringskapacitet och skick. När du väl har bestämt dig för den föredragna iPhone-modellen och valt lämplig färg, lagringsstorlek och skick, har du också möjlighet att byta in din gamla iPhone. Här är en guide om hur det hela fungerar:

 

1. Få ett ungefärligt värde för handel med din iPhone

För att fastställa inbytesvärdet på din använda iPhone måste flera faktorer beaktas. Dessa element påverkar avsevärt iPhones värde:

    1. iPhone-modell
    2. Lagringskapacitet
    3. Telefonens funktionella skick
    4. Skärmkvalitet: oavsett om den har sprickor eller missfärgning
    5. Eventuella skador på skärmen eller kroppen
    6. Skick på kameralinsen och bakglaset
    7. Fysisk form: oavsett om den är böjd eller böjd
    8. Vattenskada: om telefonen har varit nedsänkt

Bedöm dessa aspekter ärligt och korrekt för att uppskatta inbytesvärdet för din iPhone. När enheten är inspekterad och din bedömning är validerad, kommer det uppskattade värdet att återbetalas.

 

2. Gör din tidigare iPhone redo för inbyte

När du köper en renoverad iPhone från oss får du ett inbytespaket utformat för att skicka din tidigare modell för bedömning. Inuti vårt iPhone-bytespaket hittar du en fraktetikett för att skicka telefonen säkert, tillsammans med ett skyddspaket för att förhindra skador under transporten. Detta inbytespaket tillhandahålls utan kostnad, och frakten av din gamla Apple iPhone till oss medför inga avgifter. Innan du skickar din telefon, läs instruktionerna om hur du raderar en iPhone innan du säljer den.

 

3. Skicka din iPhone till Prime Mobile

När du har gjort försäljningen har du en 14-dagarsperiod på dig att skicka din gamla iPhone till Prime Mobile. När vi tar emot din enhet kommer våra skickliga tekniker på Prime Mobile att genomföra en grundlig inspektion för att verifiera att dess skick överensstämmer med din beskrivning. Om vår bedömning avviker från din ursprungliga uppskattning kommer ett e-postmeddelande att skickas med ytterligare instruktioner. Dessutom kommer ett reviderat erbjudande för inbytesvärdet för din iPhone att tillhandahållas. Om du tycker att det nya erbjudandet är tillfredsställande kan du fortsätta med försäljningen. Men om erbjudandet inte motsvarar dina förväntningar kommer vi att returnera din gamla iPhone till dig utan några fraktkostnader.

 

Vilka är fördelarna med Prime Mobiles iPhone-inbyte?

Det finns flera fördelar med Prime Mobiles iPhone Trade-In-tjänst, nämligen prisvärdhet, bekvämlighet och hållbarhet.

 

Dra ner på kostnader

Genom att sälja din gamla och begagnade Apple iPhone till Prime Mobile när du köper en ny renoverad kan du spara hundratals euro. Dina besparingar är ännu mer betydande när du köper en renoverad iPhone snarare än en helt ny.

 

Mer miljövänligt

Var du medveten om att produktionen av en smartphone bidrar till så mycket som 90 % av dess årliga koldioxidutsläpp? Dessutom kan ungefär 70 % av komponenterna i dagens smartphones återanvändas. Genom att bidra till vårt mål om en mer hållbar värld, när du återvinner din gamla iPhone och väljer en renoverad enhet som ersättning, stödjer du aktivt vårt uppdrag för en grönare planet.

 

Byt in din tidigare iPhone och skaffa en ny från samma plats

Istället för att flytta mellan olika platser för att sälja och köpa en iPhone, varför inte effektivisera processen på ett ställe? Prime Mobiles iPhone Trade-In ger ett bekvämare alternativ för att återvinna din gamla iPhone och köpa en ersättning.

 

Enkel värdering för inbytespriset

För att uppskatta värdet på din gamla Apple iPhone, slutför en snabb onlineprocess. Välj den iPhone-modell du tänker sälja och svara på några frågor för att få en uppskattning av din telefons inbytesvärde.

 

Gratis frakt

Fraktkostnader är på oss, därför behöver du bara använda det medföljande inbytespaketet för att skicka din iPhone till oss utan kostnad. På samma sätt, om vi behöver lämna tillbaka din iPhone till dig, kommer det inte att uppstå några kostnader från din sida.

 

Garanti och returpolicy

Prime Mobile ger en 12-månaders garanti och en 30-dagars returpolicy för renoverade iPhones köpta via oss.

 

Byt ut din gamla Apple iPhone på Prime Mobile

När du överväger att handla med din gamla Apple iPhone, besök primemobile.se. Bläddra igenom vår webbplats för att utforska alla iPhone-modeller som för närvarande finns att köpa på Prime Mobile. Upptäck utbudet av renoverade iPhones vi har att erbjuda.
För de som är intresserade av att sälja en gammal, begagnad eller lätt skadad iPhone, glöm inte att utforska vår "Sälj din iPhone"-sida. Den ger en uppdaterad lista över iPhone-modeller som vi för närvarande accepterar.