Hur mycket är min iPhone värd?

För dem som vill skiljas från sin gamla iPhone, kretsar den brännande frågan vanligtvis kring dess monetära värde. Denna fråga är giltig, med tanke på Apples produktion av över 10 iPhone-generationer hittills, vilket resulterat i ett brett utbud av modeller. Dessutom påverkar en iPhones lagringskapacitet avsevärt dess marknadsvärde, för att inte tala om dess skick och ålder om den är begagnad.

Om avsikten är att sälja din begagnade iPhone och lägga till lite pengar i fickan, är du på rätt plats. Speciellt för dem som tittar på en ersättningsenhet från Apple, erbjuder Prime Mobile hjälp!

Vi är specialiserade på försäljning av renoverade iPhones i toppklass, som omfattar olika modeller, fyra distinkta förhållanden och ett spektrum av lagringskapacitet och färger.

 

Vad är metoden för att fastställa värdet på min specifika Apple iPhone-modell?

Att bestämma värdet på din iPhone är en problemfri process, särskilt med Prime Mobile, där både att skicka din gamla iPhone och ta emot betalning för den är snabbt och enkelt. Svara helt enkelt på några enkla frågor om din iPhone och dess nuvarande tillstånd. Det är avgörande att svara ärligt för att säkerställa en korrekt prisuppskattning, även om din iPhone har en skada – Prime Mobile erbjuder kompensation även för en skadad iPhone.

När du bedömer din iPhones värde, överväg följande frågor:

    1. Vilken iPhone-modell äger du?
    2. Vad är enhetens lagringskapacitet?
    3. Fungerar telefonen normalt?
    4. Är telefonens display oskadad och i gott skick?
    5. Finns det några repor på iPhone-kroppen eller skärmen?
    6. Finns det några sprickor på enheten eller dess glaskomponenter?
    7. Vilket är enhetens övergripande skick? Är den böjd, utsatt för vatten eller är någon funktion försämrad?

Du kan få en uppskattning av din gamla iPhones värde med bara några få klick genom att besöka säljsidan på vår webbplats.

 

Hur går man tillväga för att sälja en begagnad iPhone?

När du har besvarat dessa frågor kommer ett uppskattat värde på din iPhone att tillhandahållas. Om du vill kan du gå vidare till det efterföljande steget i försäljningsprocessen genom att begära en gratis fraktetikett för din iPhone. Kom ihåg att radera all data från din iPhone innan du säljer den.

När din gamla iPhone har skickats och tagits emot kommer vårt team av skickliga tekniker att genomföra en grundlig inspektion av din enhet. Deras bedömning kommer att verifiera noggrannheten i den initiala tillståndsuppskattningen och säkerställa fullständig dataradering från enheten. Därför är det tillrådligt att skapa en säkerhetskopia av din gamla enhet innan du påbörjar försäljningsprocessen. Upptäck hur du säkerhetskopierar din iPhone här.

I händelse av att vår utvärdering av din Apple iPhone och dess skick skiljer sig från den information som tillhandahålls, kommer ett nytt priserbjudande att förlängas. Vid denna tidpunkt kan du välja att antingen acceptera eller tacka nej till det reviderade erbjudandet. Om du beslutar dig för att inte fortsätta med att sälja din gamla iPhone efter att ha fått det nya erbjudandet kommer vi att returnera den till dig utan kostnad.

 

Vad är priset på en renoverad iPhone?

Som väntat spelar flera faktorer en roll för att bestämma kostnaden för begagnade och renoverade iPhones. På samma sätt som att sälja din iPhone, när du köper en renoverad, beror dess kostnad på modellen, lagringskapaciteten och, framför allt, enhetens skick. Dessutom bidrar marknadens totala utbud och efterfrågan på olika modeller till prissättningen.

På Prime Mobile strävar vi efter att erbjuda prisvärda renoverade iPhones till våra kunder. Med iPhones som finns tillgängliga i fyra olika förhållanden – "Acceptabla", "Bra", "Mycket bra" och "Som ny" – presenterar vi ett brett utbud av prisalternativ för renoverade iPhones.

Oavsett vald iPhone-modell eller skick kommer våra professionellt renoverade iPhones på Prime Mobile konsekvent till en lägre kostnad jämfört med helt nya Apple-smarttelefoner. Dessutom tillhandahåller vi en omfattande 12-månaders Prime Mobile-garanti och en kostnadsfri 14-dagars returpolicy om du skulle ändra dig.

 

Vilka renoverade iPhone-modeller finns att köpa?

Att välja en renoverad smartphone framför en helt ny iPhone är ett mer försiktigt val. Förutom kostnadseffektiviteten bidrar valet av en renoverad iPhone till en grönare planet genom att minska elektroniskt avfall. Upptäck Prime Mobiles kompletta sortiment av professionellt renoverade och pålitliga iPhones idag! Innan du gör ett köp, överväg att sälja din oanvända gamla iPhone till oss om du har en.