Kan du byta ut en trasig iPhone?

Det finns flera platser och tjänster som köper gamla mobiltelefoner, vilket du kanske redan vet. Med dagens smartphones som är lätta och tunna och främst består av skärm i vissa modeller är det inte förvånande att de flesta slutligen går sönder på något sätt. Även med en sprucken skärm, repor på telefonens skal eller ett svagt batteri kan du fortfarande sälja din gamla telefon. Vissa tjänster är till och med villiga att betala en rimlig summa för en något trasig modell.

Om du har oturen att äga en trasig iPhone, behöver du inte oroa dig. Vi på Prime Mobile kan kanske hjälpa till. Även om en trasig iPhone är värd mindre än en äldre modell i gott skick är det ändå värt att undersöka vad du kan få för en trasig telefon. Innan du kastar din trasiga telefon och bidrar till den stora mängden elektroniskt avfall som produceras varje år, se om det finns något att göra. Det kan vara möjligt att förvandla din trasiga telefon till pengar.

 

Hur kan jag sälja trasiga iPhones?

Även om det kan låta för bra för att vara sant kan du sälja din trasiga telefon och få betalt för den. Det bästa är att du enkelt kan göra det online. Besvara bara några enkla frågor om din trasiga telefon och få en prisuppskattning direkt.

 

Hur mycket pengar kan jag få för en trasig iPhone?

Beloppet du får för att sälja en trasig telefon beror på hur trasig den faktiskt är. Kontrollera åtminstone följande innan du försöker sälja din trasiga iPhone:

    1. Starta telefonen normalt?
    2. Är displayen sprucken?
    3. Finns det synliga report?
    4. Fungerar telefonens batteri som det ska?
    5. Är telefonen böjd?
    6. Har du någonsin tappat telefonen i vatten?
    7. Har du några funktioner slutat fungera?

Du kan kontrollera värdet på din trasiga telefon på vår sida för att sälja telefoner. Där kan du också se vilka telefonmodeller vi för närvarande köper. Börja med att välja din telefonmodell och besvara alla frågor om telefonens skick.

Ju färre problem din trasiga telefon har, desto bättre blir priset troligen. Vissa problem kan dock minska priset mer än andra. Till exempel kommer telefonens värde att minska om telefonens skal är kraftigt böjt och skadat eller om telefonen har slutat fungera efter att ha blivit dränkt i vatten. Mindre problem, som en sprucken skärm eller trasig kameraobjektiv, kan fixas lättare.

 

Var kan jag sälja en trasig telefon?

På Prime Mobile erbjuder vi också Prime Care, vår egen förlängda garanti för fysiska skador på din iPhone. Prime Care gäller för trasiga telefoner som köpts från Prime Mobile. Så hur fungerar Prime Care?

När något händer med din pålitliga renoverade iPhone skickar vi dig snabbt en ersättningsmodell. Du får en ny iPhone för att ersätta den trasiga telefonen inom bara 1-3 arbetsdagar. Därefter skicka tillbaka den trasiga telefonen till oss, och vi ser till att den repareras och säljs till en ny ägare.

Genom att reparera trasiga telefoner och renovera äldre iPhone-modeller kan Prime Mobile minska mängden elektroniskt avfall. När gamla och trasiga iPhones renoveras behöver färre nya smartphones tillverkas. Var med Prime Mobile i vår strävan efter en grönare framtid och köp en ny renoverad iPhone från oss. Medan du ändå är igång, varför inte sälja oss din gamla iPhone. Även om den är något trasig kan du fortfarande få något tillbaka för din gamla iPhone.